QuaSi Aroma Therapie

Starterspakket Young Living

Hallo allemaal!

Jullie kennen mij al heel wat jaren van Kaartjes-Inspiratie, op blogs en Facebook, maar sinds enige tijd heb ik mijn diploma Aromatherapie behaald, en werk ik met producten van Young Living.

Ik doe dit eigenlijk al sinds 2018,maar toen puur voor mezelf.

Nu wil ik hier graag meer mee doen. Dus hier ga ik ook deze website voor gebruiken.

En laten we bij het begin beginnen.

Ik ben destijds met een starterspakket begonnen waarin 12 oliΓ«n zaten en de dew drop diffuser, heb er nooit spijt van gehad, want de oliΓ«n doen goed hun werk.

Je kan nu wel kiezen uit meerdere diffusers, maar dan is het kostenplaatje ook iets anders. Echter is het nog altijd een veel leukere prijs dan dat je alles los zou bestellen.

Graag wil ik daarom ook het starterspakket onder jullie aandacht brengen.

  • ℍ𝕠𝕖 π•₯𝕖 π•˜π•–π•“π•£π•¦π•šπ•œπ•–π•Ÿ –

De starterskit in een notendop.
Natuurlijk zit er ook nog ningxia red in het pakket.
Sample flesjes en een roller!

COPAIBA
𝒂𝒂𝒓𝒅𝒆𝒏- π’ˆπ’†π’—π’π’†π’ 𝒗𝒂𝒏 π’—π’†π’Šπ’π’Šπ’ˆπ’‰π’†π’Šπ’… – π’ƒπ’Šπ’‹ π’›π’˜π’‚π’‚π’“π’Žπ’π’†π’…π’Šπ’ˆπ’‰π’†π’Šπ’…- π’‚π’π’ˆπ’”π’•π’†π’ – π’‰π’†π’π’…π’†π’“π’‰π’†π’Šπ’… – π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒐𝒏𝒓𝒖𝒔𝒕 – π’—π’†π’“π’”π’•π’†π’“π’Œπ’†π’“

DIGIZE
π’—π’‚π’”π’•π’›π’Šπ’•π’•π’†π’π’…π’† π’ˆπ’†π’—π’π’†π’π’†π’π’” – π’Žπ’π’†π’Šπ’•π’† π’Žπ’†π’• 𝒍𝒐𝒔𝒍𝒂𝒕𝒆𝒏 – π’”π’‘π’Šπ’‹π’”π’—π’†π’“π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ – π’”π’•π’Šπ’Žπ’–π’π’†π’“π’†π’π’… – π’”π’•π’π’†π’π’ˆπ’‚π’π’ˆ

STRESS AWAY
π’…π’“π’–π’Œπ’Œπ’† π’Œπ’Šπ’π’…π’†π’“π’‰π’π’π’‡π’…π’‹π’†π’” – π’Žπ’†π’π’•π’‚π’π’† π’—π’†π’“π’Žπ’π’†π’Šπ’…π’‰π’†π’Šπ’… – π’”π’π’‚π’‚π’‘π’π’π’…π’†π’“π’”π’•π’†π’–π’π’Šπ’π’ˆ – π’π’π’•π’”π’‘π’‚π’π’π’Šπ’π’ˆ – π’Œπ’‚π’π’Žπ’†π’“π’†π’π’… – π’ˆπ’†π’”π’‘π’‚π’π’π’†π’ π’”π’‘π’Šπ’†π’“π’†π’

LEMON
π’Šπ’Žπ’Žπ’–π’–π’π’”π’šπ’”π’•π’†π’†π’Ž- π’Šπ’π’”π’†π’„π’•π’†π’π’ƒπ’†π’•π’†π’- π’“π’†π’Šπ’π’Šπ’ˆπ’†π’- π’”π’‘π’Šπ’‹π’”π’—π’†π’“π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ- π’π’–π’„π’‰π’•π’˜π’†π’ˆπ’†π’

FRANKINCENSE
π‘°π’π’π’†π’“π’π’Šπ’‹π’Œπ’† π’Œπ’“π’‚π’„π’‰π’• – π’Šπ’Žπ’Žπ’–π’–π’π’”π’šπ’”π’•π’†π’†π’Ž – π’π’—π’†π’“π’‘π’“π’Šπ’Œπ’Œπ’†π’π’Šπ’π’ˆ – π’›π’†π’π’–π’˜π’”π’•π’†π’π’”π’†π’ – π’„π’π’π’„π’†π’π’•π’“π’‚π’•π’Šπ’† – π’π’–π’„π’‰π’•π’˜π’†π’ˆπ’†π’ – π’‰π’–π’Šπ’… – π’Žπ’†π’…π’Šπ’•π’‚π’•π’Šπ’† – π’ƒπ’Šπ’‹ π’”π’‘π’‚π’π’π’Šπ’π’ˆπ’†π’

LAVENDER
π’Œπ’‚π’π’Žπ’†π’“π’†π’π’… – π’‰π’–π’Šπ’…- 𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒔 – π’”π’π’‚π’‚π’‘π’π’π’…π’†π’“π’”π’•π’†π’–π’π’Šπ’π’ˆ – π’ƒπ’Šπ’‹ π’”π’‘π’‚π’π’π’Šπ’π’ˆ – π’Šπ’π’”π’†π’„π’•π’†π’π’ƒπ’†π’•π’†π’- 𝒐𝒏𝒕𝒔𝒑𝒂𝒏𝒏𝒆𝒏𝒅

PANAWAY
π’ˆπ’†π’—π’π’†π’π’Šπ’ˆπ’† π’”π’‘π’Šπ’†π’“π’†π’ – π’”π’•π’Šπ’‹π’—π’† 𝒔𝒄𝒉𝒐𝒖𝒅𝒆𝒓𝒔 – π’ƒπ’π’π’†π’…π’”π’π’Žπ’π’π’π’‘ – π’—π’†π’“π’Žπ’π’†π’Šπ’…π’‰π’†π’Šπ’… – π’Žπ’‚π’”π’”π’‚π’ˆπ’† – 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏

PEPPERMINT
π’ˆπ’†π’†π’”π’•π’†π’π’Šπ’‹π’Œπ’† π’—π’†π’“π’Žπ’π’†π’Šπ’…π’‰π’†π’Šπ’… – π’“π’†π’Šπ’”π’›π’Šπ’†π’Œπ’•π’† – π’ƒπ’π’π’†π’…π’”π’π’Žπ’π’π’π’‘ – π’π’–π’”π’•π’†π’π’π’π’”π’‰π’†π’Šπ’… – π’”π’‘π’Šπ’‹π’”π’—π’†π’“π’•π’†π’“π’Šπ’π’ˆ – π’„π’π’π’„π’†π’π’•π’“π’‚π’•π’Šπ’† – π’—π’†π’“π’Œπ’π’†π’π’†π’π’… – π’ƒπ’Šπ’‹ π’Œπ’π’π’“π’•π’” – π’‰π’π’π’‡π’…π’‘π’Šπ’‹π’

PURIFICATION
π’Œπ’†π’†π’ – π’Šπ’Žπ’Žπ’–π’–π’π’”π’šπ’”π’•π’†π’†π’Ž – π’›π’–π’Šπ’—π’†π’“π’†π’π’… – π’”π’•π’Šπ’π’Œπ’†π’π’…π’† 𝒔𝒄𝒉𝒐𝒆𝒏𝒆𝒏- π’”π’•π’π’‡π’›π’–π’Šπ’ˆπ’†π’“ – π’—π’†π’“π’‡π’“π’Šπ’”π’”π’†π’π’… – 𝒏𝒂 𝒉𝒆𝒕 π’ˆπ’π’–π’“π’Žπ’†π’•π’•π’†π’

RC
π’π’π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’Œπ’Œπ’†π’ π’Šπ’ 𝒅𝒆 𝑹-π’Žπ’‚π’‚π’π’…π’†π’ – π’π’–π’„π’‰π’•π’˜π’†π’ˆπ’†π’ – π’Žπ’†π’†π’“ 𝒍𝒖𝒄𝒉𝒕- π’Šπ’Žπ’Žπ’–π’–π’π’”π’šπ’”π’•π’†π’†π’Ž- 𝒋𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒃𝒆𝒕𝒆𝒓 π’–π’Šπ’•π’…π’“π’–π’Œπ’Œπ’†π’- 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏- π’ƒπ’Šπ’‹ π’—π’†π’“π’…π’“π’Šπ’†π’•

THIEVES
𝑫𝑬 𝑹 π’Žπ’‚π’‚π’π’…π’†π’ π’π’π’Šπ’† – π’Šπ’Žπ’Žπ’–π’–π’π’”π’šπ’”π’•π’†π’†π’Ž- π’π’—π’†π’“π’‘π’“π’Šπ’Œπ’Œπ’†π’π’Šπ’π’ˆ – π’“π’†π’Šπ’π’Šπ’ˆπ’†π’ 𝒗𝒂𝒏 π’“π’–π’Šπ’Žπ’•π’†π’” – 𝒂𝒖𝒓𝒂 π’π’π’…π’†π’“π’”π’•π’†π’–π’π’Šπ’π’ˆ – π’†π’π’†π’“π’ˆπ’Šπ’†π’Œ – π’ˆπ’†π’—π’π’†π’π’Šπ’ˆ- π’π’‘π’˜π’†π’Œπ’Œπ’†π’π’…π’† π’ˆπ’†π’–π’“

ORANGE
π’ƒπ’π’Šπ’‹π’† π’π’π’Šπ’† – π’Œπ’Šπ’π’…π’†π’“π’π’π’Šπ’† – π’‡π’“π’Šπ’” – π’ˆπ’π’†π’… π’‰π’–π’Žπ’†π’–π’“ – π’ƒπ’Šπ’‹ π’‚π’π’ˆπ’”π’•π’†π’- π’ˆπ’†π’“π’–π’”π’•π’†π’π’π’†π’π’… – π’ƒπ’Šπ’‹ π’…π’†π’‘π’“π’†π’”π’”π’Šπ’†

Wil je meer weten, of overweeg je om een diffuser en etherische oliΓ«n aan te schaffen, neem dan gerust contact met me op, en dan help ik je graag op weg.

Dit kan via het formulier op de aparte pagina van QuaSi Aroma Therapie die ik op deze site heb aangemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.