Uncategorized

>Birthday Wishes

>Hallo allemaal

Na lekker een weekje vakantie te hebben gehad en flink Carnaval gevierd te hebben; moest ik enige tijd bijkomen van de drukke daagjes.
Daarom is het weer enige tijd geleden dat ik een kaartje had gemaakt maar vanmiddag ben ik naar mijn ouders gegaan en had me allerlei spulletjes bij elkaar gezocht om heerlijk te gaan knutselen bij haar.

Ik had een aantal challenges bij elkaar gezocht:

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van diverse kleuren Cardstock; scrappapier van Inque Boutique Mini Papers en een klein stukje van My Minds Eye.
Verder heb ik diverse onderdelen gemaakt met behulp van de Cuttlebug van mijn moeder.
Ook heb ik gebruik gemaakt van mijn rand-embossingpons en nestabillitievormen.
Stempelafdrukje van Magnolia ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en bij de ketting en armband accenten aangebracht met witte Stickles.

13 gedachten over “>Birthday Wishes”

  1. >Kimmie, your Easel card is beautiful. Love your sweet image. These papers and your detail are fabulous. A wonderful take on the challenge, thanks for joining us at Magnolia Down Under. Have a great week. Hugs Jodie from Oz

  2. >Hoi Kimmie,Wat een leuk kaartje heb je gemaakt! Heel mooi.Bedankt voor jouw reactie op mijn kaart…was alleen niet helemaal wakker meer, drukte op het verkeerde knopje :S Dus hij is verdwenen…Sorry!! was echt niet de bedoeling, vind het juist erg leuk om reacties te krijgen.Groetjes,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.