Uncategorized

>Valentijn

>Hallo allemaal;

Ik heb afgelopen vrijdag challenges bij elkaar gezocht waarbij je een valentijnskaartje moet maken en gisteren heb ik na mijn werk een sketch gezocht bij House of Sketches Sketch #010 en toen ben ik aan de slag gegaan.

De challenges waaraan ik met dit kaartje allemaal wil mee doen zijn er een heel aantal:

Bij dit kaartje heb ik lichtroze cardstock en scrappapier van By Scrappy Cat gebruikt. Verder heb ik een border gebruikt van Crealies, een embossing mal van Joy- Crafts,stoffen bloemetjes en glitterbloemetjes, 2 roze eyelets in vorm van een bloemetje en daardoor heen een roze 3mm organzalint strikje. De tekst heb ik gemaakt op de pc en afgedrukt.
Heb gekozen voor een 3D- plaatje van Franciens Faeries van Marianne Design.
Bij het ge-emboste stukje heb ik nog een lijntje getrokken met een roze gelpen.

23 gedachten over “>Valentijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.