Uncategorized

>Award

>Hallo allemaal;

Tot mijn verassing geeft Tiets onderstaande award aan iedereen die hem nog niet heeft; dus ik heb hem meegenomen van haar, daarvoor natuurlijk dank je wel!

Hierbij moet ik 7 dingetjes over mezelf vertellen. Ik heb dit wel eens eerder gedaan vorig jaar. Die antwoorden kan je hier vinden. Maar omdat deze niet helemaal up to date zijn, ga ik toch proberen 7 nieuwe dingetjes te vertellen.

  • Bloggen is echt een verslaving voor me geworden, nu nog meer dan in het begin.
  • Ik ben aan het aftellen naar carnaval…dan heb ik vakantie en ga ik goed doorvieren met een aantal vriendinnen in Maastricht en dinsdag’s gaan we afsluiten in Gulpen.
  • Ik heb een vriendin aangstoken met het borduren op kaarten(dat doe ik ook graag naast het maken van scrapkaarten) en dat is dan altijd wel leuk en gezellig als we samen zijn.
  • Morgen zie ik mijn lieve vriendinnetje Melanie weer!
  • Ben niet meer zo bezig met mijn werk (in mijn hoofd) en ben me eens aan het verdiepen wat de mogelijkheden zijn voor omscholing…maar dat is moeilijk als je niet precies weet welke richting.
  • Ik vind het leuk om te koken voor meerdere personen.
  • Ik kan niet tegen de winter! Ik vind het echt verschrikkelijk en zal helemaal blij zijn als de lente/ zomer in zicht is.

Omdat ik het heel moeilijk vind om personen uit te kiezen ben ik eens op zoek gegaan en kwam uit bij de volgende:

10 gedachten over “>Award”

  1. >Hi KimmieWow – how special is this?Your lovely creation must have taken ages to make. It is wonderful.Thank you for joining in this special Stampalot challenge. Love Jules xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.