Uncategorized

>Happy Birthday Gift Card Holder

>

Hallo allemaal


Vanavond hebben ik en een vriendin van me een verjaardag van de vriend van een andere vriendin van ons samen, en hebben we besloten dat ik voor het kaartje zou zorgen.
Ik heb bij dit kaartje 3 challenges samen gezocht die ik kon combineren:

Omdat ik weet dat die vriend van vissen houdt heb ik ervoor gekozen om met een Magnolia- stempelafdrukje te werken. Deze heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en rondom met  zachte pastelkrijt de achtergrond ingekleurd en zwarte stickles rond de buitenkant aangebracht.
Verder heb ik bij dit kaartje gebruik gemaakt van geel, wit en zwart cardstock en 3 soorten scrappapier van My Minds Eye.
Linksboven in de hoek heb ik weer een doodle met de hand gemaakt en deze beplakt met witte strass-steentjes.
Linksonder in de hoek een sentiment wat ik met microsoft office word 2007 heb gemaakt van Happy Birthday.
Rechtsonder heb ik een bloemetje geponst met de Flower Punches van Nellie Snellen, en de takjes geponst met de Martha Stewart pons.
Op de achtergrond zie je nog een stukje zwarte stickerband die ik vorig jaar bij de Xenos had gekocht.
Ik heb van een aantal zijdes foto’s gemaakt dus die zal ik hieronder plaatsen. 

11 gedachten over “>Happy Birthday Gift Card Holder”

  1. >Hallo Kimmie! This is a terrific gift card holder! I think you wrote that you used Derwent Coloursoft pencils. I just bought a huge pack of Derwent Watercolour pencils. I can't wait to try them out! You did a FAB job with the colouring. Thank you for joining the gift card holder challenge this week at La-La Land Crafts! ~ Jane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.