Uncategorized

>Snoesje

>Hallo allemaal

Zoals ik al vermeld had in mijn vorige post had ik 2 kaartjes gemaakt bij Melanie vorige week, en de laatste van de twee  is voor de challenge van woensdag; dus die wil ik er nu nog even snel opzetten.
De sketch heb ik van Fan ‘n’ Funky Challenge 1 en deze heb ik gecombineerd met Crafty Calendar Challenge 2 Weather waarin ik iets van het weer moet laten terug komen in de kaart. Dit kan doormiddel van een plaatje of versieringen..

Ik heb hierbij 2 kleuren linnenstructuur gebruikt, scrappapier van DCWV Classique en een stempelafdrukje van Marianne Design.Snoesje.
Verder heb ik voor deze kaart gebruik gemaakt van een rand-embossing pons die Melanie heeft en de doodles heb ik met de hand uitgesneden.
De kaart verder afgewerkt met strass-steentjes en een tekst emblisshement die ik gemaakt heb in Microsoft Word 2007.
Het stempelafdrukje is ingekleurd met mijn Coloursoft Derwent Kleurpotloden.

8 gedachten over “>Snoesje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.