Uncategorized

>Gorjuss Girls

>Hallo allemaal;

Afgelopen donderdag ben ik gezellig gaan knutselen bij mijn vriendinnetje Melanie.
Het was echt weer super gezellig en ik heb 2 kaartjes gemaakt.
Nu wordt er een gepost waarbij ik mee doe aan 2 challenges.
De sketch heb ik van Crafting Lifes Pieces CLP-11 en deze gecombineerd met La-La’s Weekly Wednesday Challenge #14; zij hadden een recept en dat was om 3 verschillende patroonpapiertjes, 2 kleuren cardstock en 1 soort versiering/ embelishment te gebruiken.

Het scrappapier komt van Papermania The Big One Clare Curd’s Signature Range. Verder heb ik witte stickerband gebruikt die verkrijgbaar is bij de Xenos en als versiering heb ik voor bloemetjes gekozen.
Bij de achtergrond van het plaatje heb ik een mal gebruikt van de nestabilitiesvormen en heb gekozen voor een stempelafdrukje van Gorjuss Girls.
Het stempelafrukje heb ik ingekleurd met mijn Coloursoft Derwent Kleurpotloden; reukloze terpentine en doezelaars en ben er overheen gegaan met de Coloursoft Burnisher. (Persoonlijk vind ik dat dit niet opvalt, maar het brengt een soort bescherming over de ingekleurde delen).
En heb eindelijk eens een kaartje in daglicht kunnen maken waardoor je de kleuren beter ziet.

8 gedachten over “>Gorjuss Girls”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.