Uncategorized

>Animal Antics- Shy Hilda

>Hallo Allemaal;

Voor dit kaartje heb ik ook weer 2 challenges gecombineerd.
Ik heb sketch gebruikt van Create 4 Fun van week 39 en deze gecombineerd met challenge 51 van Saturday Challenge en het thema hiervan was Animal Antics.

Ik heb hierbij gebruikt gemaakt van een glitterpapierblok, gecombineerd met scrappapier van Papermania The Big One.
De stempels die ik gebruikt heb is van Motivet Rubberstamps.
Dit is Shy Hilda en de tekst- stempel die valt onder de sentiments.
De stempel heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent kleurpotloten.

6 gedachten over “>Animal Antics- Shy Hilda”

  1. >Hoi Kimmie..Een erg leuk kaartje.. mooie sketch heb je gebruikt en het papier past allemaal erg mooi bij elkaar. Persoonlijk had ik hilda een ander kleur rokje gegeven (bijvoorbeeld ook paars) zodat hij iets meer eruit springt.. werk je allang met de derwents? Misschien ook een tip; knip je stempeltje uit met een wit randje er omheen, dan springt het nog meer uit de kaart (net als ik heb gedaan bij mijn laatste kaart).. begrijp me niet verkeerd; ik vind je kaartje erg leuk, maar ik bedoel de tips opbouwend! xMarley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.