Uncategorized

>Thilda with Sunflower

>

Hallo allemaal,


Ik ben weer op zoek gegaan naar een leuke sketch en ben uitgekomen op een sketch van Friday Sketchers en deze heb ik gecombineerd met een challenge van  Just Magnolia waarbij de kleuren roze, grijze en een optie voor zwart moesten zijn.

Ik heb gebruik gemaakt van een magnolia stempel “tilda with sunflower”. Deze heb ik ingeleurd met Coloursoft Derwent kleurpotloden en op t einde alle stempellijnen nagetrokken met een zwarte fijnlijner omdat ik vind dat de lijnen dan mooier uitkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.