Quasi Aroma Therapie

Mijn oliën verhaal:

Ik heb in het verleden vaak in onrustige vaarwateren verkeerd, zat niet altijd lekker in mijn vel en was altijd wel zoekende naar wie ben ik, waarom doe ik de dingen die ik doe. Vaak kwam ik in contact met personen met verkeerde bedoelingen, omdat ik altijd graag andere mensen met problemen wou helpen. Totdat ik door die goede bedoelingen door de bomen het bos niet meer zag en zelf bijna het verkeerde pad ging bewandelen. Zo kwam ik in aanraking met alcohol en drugs gebruikers, en liet ik me daar ook heel even in meeslepen. Totdat ik ergens in 2016 in het ziekenhuis terecht kwam met een alcoholvergiftiging en er vermoedelijk iets in mijn drank is gedaan. Dat alles in combinatie met medicatie zorgde ervoor dat het toen echt niet goed ging met me, en de dag toen ik weer thuis kwam, kwam een vriendin van me om me bij te staan. Ik had al een tijd professionele hulp, maar was te eigenwijs om te luisteren, en de dingen aan te pakken dus bleef in de problemen te komen.

Totdat ik Roger leerde kennen en hij me liet inzien dat ik meer waard was, dat ik vooruit moest kijken en het verleden achter me moest laten en weer terug moest gaan de zorg in,want daar lag mijn hart.

Ook kwam ik via facebook in contact met mensen die etherische oliën gebruikte. Ik liet mij vertellen wat geuren met mensen, en ook dieren konden doen. Toen heb ik begin 2018 het starterspakket gekocht van Young Living.Ik zocht op, bij wat voor een kwaaltjes ik de olien het beste kon inzetten, en gebruikte de diffuser dan ook regelmatig.

Ik begon me psychisch en lichamelijk weer prettig te vonden, Roger en ik vonden de liefde bij elkaar, gingen van elkaar houden, en 27 april 2019 ontdekte we dat ik zwanger was. Op 9 December gingen we een geregistreerd partnerschap aan.Op 26 december 2019 werden we ouders van een prachtige dochter.Zij draagt de namen Cheyenne Anja Claudia Suzanne Quaedvlieg. Ik kreeg bij Envida de kans om een aanvullende opleiding te doen en heb mijn certificaat voor helpende plus behaald, heb een super leuke werkplek binnen de thuiszorg, regio Maastricht Oost (thuisteam Amby/Scharn)

Omdat ik zelf heb mogen ervaren wat Aromatherapie voor mij kan doen, heb ik bij Civas opleidingen de opleiding Aromatherapie gedaan en mijn diploma behaald.

Ik werk grotendeels met de producten van Young Living. In een besloten facebookgroep hou ik degene die lid zijn of willen worden van deze groep, graag op de hoogte van de producten die er verkrijgbaar zijn.

Men kan deze ook 1x per maand via mij mee bestellen ,dan wordt er bespaard op de verzendkosten, want die neem ik zelf voor mijn rekening. Iedere 1ste van de maand wordt de bestelling dan verwerkt bij Young Living, en worden de producten opgestuurd, en kunnen ze afgehaald worden bij ons thuis, of bezorgd bij u thuis ( Indien u in de omgeving woont).

Mocht je eerder iets willen bestellen, of verder weg wonen dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Mocht je geen facebook hebben, en zit je met vragen, klachten of heb interesse in de producten van Young Living dan kan je contact opnemen via onderstaand contacformulier, en dan neem ik contact met je op.

Verder heb ik nog enkele workshops/ cursussen gevolgd waar ik een certificaat of bewijs van deelname heb ontvangen.