Stamp'in Up!

Mijn Stampin’Up! ® Swaphoek!

Hallo allemaal!

Zoals jullie weten had ik veel geswapt bij het  Stampin’Up! ® event in Apeldoorn, en ik vond het erg jammer om maar alles in een doos te laten liggen, dus heb hier een speciale plek voor gecreërd in de woonkamer, uiteraard met hulp van mijn vriend, want die heeft voor mij de meubelpanelen moeten ophangen en spijkers, of nagels in de muur moeten bevestigen.

Nieuwsgierig?? 

As you know I had swapped a lot at the Stampin’Up! ® event in Apeldoorn, and I found it very sorry to lie everything in a box,  so because of that I’ve a special place created in the living room, of course with the help of my friend, because he had to hang up  the furniture panels  and nails, or nails in the wall to confirm.

Curious?

DSC_0874

DSC_0876

 

DSC_0877

 

 

DSC_0878

DSC_0881

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, maar ik vind het zelf super gezellig!!

I’m curious what you think, but I think it’s super fun!

 

Een gedachte over “Mijn Stampin’Up! ® Swaphoek!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.