3D, Bloemetjes, Borduren, Crealies, Creatables, Distress Markers, Diverse Challenges, Embossing, Magnolia, Multi Challenge, Papermania Watercolour Markers, Quickutz Alfabet, Scrapbloemetjes, Scrappen, Stempelen, Swirls

Moederdag!

Hallo allemaal!


Ik ben de afgelopen dagen en ook vandaag bezig geweest met het maken van kaartjes voor moederdag.

Ik heb er 2 gemaakt. Eentje voor mijn schoonmama en eentje voor mijn eigen moeder.

Welke voor wie is zal ik hier nog niet verklappen,omdat ik weet dat beide ook wel eens op mijn blog kijken.

I’ve been busy  the last few days and today by making cards for Mothersday.
I have 2 created. One for my boyfriend’s mom and one for my own mother.
Which for whom I will not spoil, because I know that both are also sometimes look at my blog.
Ik heb voor het kaartje met het Magnolia stempeltje diverse challenges uitgezocht waaraan ik wil meedoen:

I have the card with the Magnolia stamp selected several challenges which I want to play:

Ik heb sinds vorige week eindelijk de bestelde set Distress-Markers binnen. 

Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Distress-Markers, gecombineerd met mijn Papermania Watercolour Markers.De kleuren vallen echter anders uit als ik verwachtte,daarom heb ik vanavond een kleurenkaart gemaakt voor de markers,zodat het makkelijker kijken is welke kleur ik bij welk papier kan gebruiken.

Since last week I finally got my ordered set Distress- Markers.
The stamped image I colored with Distress-markers, combined with my Papermania Watercolour Markers.De colors are somewhat different as I expected, so I have made  tonight a color card for the markers, making it easier to see what color  I can use by which paper.

Ik heb verder bij dit kaartje gebruik gemaakt van : Creatables van Marianne Design, Creative Shape’s van Crealies, strass-steentjes vastgezet met de Hotfix, en de letters waarmee ik de tekst Moederdag heb gemaakt is gemaakt met de Quickutz Stans Storybook Mini. Ook heb ik aan de linkerkant nog een scrapbloemetje vastgezet met mini-dots.

I continue this card with uses: Creatables from Marianne Design, Creative Shape of Crealies, rhinestones put down with the Hotfix, and the letters from Moederdag  made with the Quickutz Stans Storybook Mini. I also have a scrapflower on the left put down with mini-dots.

Voor dit kaartje heb ik een idee gebruikt wat je kan vinden op CorryB Kaartengallerij.

Scrappapier is van Janneke Brinkman- Tsjebbes en van een blok wat ik bij de Action heb gekocht. De ge-emboste randen met de hand ge-embost m.b.v. een mal van Joy-Crafts,ook de tekst voor moeder heb ik ge-embost,en daarna bewerkt met Stickles.

Ook nog gebruik gemaakt van Multi Dies van Nellie Snellen (Hart), en een envelopmal om de achtergrondhartjes te embossen op het witte strookje in het midden. Ook met lila Cat’s Eye’s de randen bewerkt. Verder een 3D plaatje van een bloem gebruikt, kraaltjes en een bedeltje (vastgezet met mini-dots), en 2 verschillende teinten paars kant.

For this card I used an idea what you can find on  CorryB Kaartengallerij .
Scrap Paper of Janneke Brinkman Tsjebbes and afrom a block what I’ve bought in the Action. The emboss edges with hand-embossed by  using a mold of Joy Crafts, also the text voor moeder I embossed, and then edited with Stickles.

Also used Multi Dies of Nellie Snellen (Hart), and a envelopmal for the background to emboss hearts on the white strip in the middle. Even with lilac Cat’s Eye’s worked the edges. Furthermore, a 3D picture of a flower used, beads and a charm (fixed with mini-put dots), and 2 different teinten purple side.
Ben natuurlijk reuze benieuwd naar jullie reakties!!
Voor de moeders onder ons,wil ik jullie een hele fijne moederdag wensen, en anders een fijne zondag!!
I’m naturally curious about your reactions!
For the mothers among us, I wish you a great Mother’s Day , and otherwise a nice Sunday!

6 gedachten over “Moederdag!”

  1. This is just beautiful! Love your color chart also…I may have to try this! Thank you for joining us this time at THE PAPER SHELTER CHALLENGE! I hope we see more of your lovely work on the 1st!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.