3D, Bloemetjes, Borduren, Brads, Crealies, Creatables, Haken, Magnolia, Marianne Design, Nestabilities, Papermania Watercolour Markers, Scrapbloemetjes, Scrappen, Stempelen, Vintage

Bestellingen deel 1

Hallo allemaal/ Hi All


Ik ben de laatste tijd veel bezig om kaarten te maken op bestelling.

Op mijn werk heb ik een vitrine waarin ik mijn kaarten verkoop,en de afgelopen maand krijg ik er steeds meer “klanten”bij en ben buiten de bestelling van de afdeling,ook nog bezig met losse bestellingen voor collega’s.

En ik ben vorige week ook gevraagd door een andere afdeling of ik voor hun kaarten wil maken voor bijzondere gelegenheden.

Dit vind ik natuurlijk super leuk,want dan krijg je toch een beetje terug voor je hobby.


Ik heb nu al 2 kaarten voor de geboorte van een kleinkind de deur uit,1 communie kaart,1 kaart voor een 12,5 jarig jubileum en een sarah kaart.

Bij de meest bijzondere kaarten ook tekst en uitleg,en de rest spreekt voor zich.

I’m working a lot lately to make cards to order. 
In my work I have a showcase in which I sell my cards, and last month I get more “customers” when I’m outside the order of the department, also working on single orders for colleagues. 
And I’m last week asked by another department or I want to create cards for some special occasions. 
Ofcourse I find this very nice because you get a bit back for you hobby. 

I already have 2 tickets for the birth of a grandchild out the door, 1 communion card, 1 card for a 12.5 year anniversary and one sarah card. 
In the most special cards also explanation, and the rest goes for themselves.

Bovenstaand kaartje is gemaakt en tot stand gekomen door een workshop die mijn moeder had afgedrukt van CorryB Kaartengallerij. Het  Magnolia-stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Papermania Watercolour Markers. Verder nog gebruik gemaakt van een Creatable, een randpons van mijn moeder, ge-emboste stickers (van de Action) en een embelisshement van een veiligheids-speld erop vastgezet met DMC- borduurgaren.

The above card is made and established by a workshop that my mother had printed from CorryB Kaartengallerij   . The Magnolia-stamped image I colored with Papermania Watercolour Markers. Further used a Creatable, a border punch from my mother, you-embossed stickers (of Action) and a embelisshement of a safety pin it down put with DMC embroidery floss.

Dit is voor mij de 1e keer dat ik een vintage kaart heb gemaakt.Omdat ik dit nog niet eerder heb gedaan,ben ik wat gaan surfen op internet en kwam op het blog terecht van Marjan van der Wiel, en daar heb ik het blauwe babykaartje gelift tot bovenstaand kaartje. Dit vond ik erg leuk om te doen,en zal zeker nog eens een vintage-kaartje gaan maken.

Het vintage-papier, roze strikje en taartrondje dat ik gebruikt heb is van de Action, de 2 witte gehaakte bloemetjes heb ik zelf gehaakt, de pins afkomstig van een setje van de Wibra,en de brad is van de Xenos. 

Verder heb ik een Creatable gebruikt, en voor de tekst en “vintage-plaatjes”gebruik gemaakt van de pc.

Ook nog wat roosjes gebruikt die ik vorig jaar had gekocht op de knotsgekke kaarten en scrapdagen.


Zo kan je zien dat je niet altijd dure materialen hoeft te gebruiken om een leuk kaartje te maken!

For me this is the 1st time I have made a vintage card.Because I have not done so earlier, I do some browsing and came up with the blog rightly  Marjan van der Wiel , and I have the baby blue card hitchhiked to the card above. I found this very fun to do, and will definitely make a vintage card again.
The vintage paper, pink ribbon and cake circle that I used is of the Action, the 2 white crocheted flowers hooked by myself, the pin is from a set of the Wibra, and the brad is from the Xenos. 
I also have a Creatable used, and for the text and “vintage pictures” using the PC.
And some roses that I used, wich I bought at the Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen.
 
So you can see that you do not always need to use expensive materials to make a nice card!


Ik wilde een aparte Sarah-kaart maken en ben op internet wat gaan rondsurfen en kwam een Tutorial tegen van een Tunnelkaart.

Dit is wat ik ervan gemaakt heb. De tekst heb ik wederom gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma op de pc.

Ook heb ik mijn Hotfix weer eens uit de kast gehaald voor de strass-steentjes en de pareltjes op de bloem.

De bloem,de blaadjes en de randjes op de voorkant zijn van Crealies.

Het randje aande binnenkant is geponst met een Geo-Punch van Creamotion die ik vorige week heb gekregen van mijn knutselvriendinnetje Kelly.

I wanted a separate Sarah card and got on the internet to do some surfing around and came against a Tutorial Tunnel-Card.
This is what I came up. The text I made into a word processing program on the PC.
I also have taken my Hotfix again out of the closet for the rhinestones and beads on the flower.
The flower, the leaves and the edges on the front of Crealies.
The edge going inside is punched with a Geo-punch of Creamotion that last week I got my craft girlfriend Kelly.

Wat vinden jullie van deze reeks kaarten??

What do you think of this series of cards?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.