Creatables, Kleurenkaartenteam, Marianne Design, Scrapbloemetjes, Scrappen, Shapeabilities, Workshop

Kleurenkaartenteam: Bruin met Oud Roze!

Hallo allemaal/ Hi all!


Mij vriend zit deze week weer in Den Helder,en omdat ik vrij had gisteren heb ik s’middags lekker in het zonnetje samen met mijn moeder buiten geknutseld. Zij heeft een kaartje gemaakt en ik ben aan de slag gegaan met mijn bijdrage voor het kleurenkaarten-team van Martina.

Hiervoor moesten de kleuren bruin met oud roze gebruikt worden.


Op het forum van Millies stond een link onder werkbeschrijvingen waar ik deze mini-workshop van Doe@Ding vandaan heb gehaald. 

 


My boyfriend is this week in Den Helder, and because I was free from work I had yesterday afternoon enjoying the sun outside with my mother  and tinkering. She made a card and I started working with my contribution to the color cards team of Martina .
This required the color brown with old pink. 

On the forum of Millies  was a link among job descriptions where I got this mini-workshop from Doe@Ding. 

 

 

 


Ik heb bij dit projectje gewerkt ben bruin cardstock en scrappapier van My Minds Eye (geloof ik).

Verder heb ik gebruik gemaakt van Spellbinders Shapeabilities Sewing Elements; dmc garen voor  het klosje en de gerijgde draad,eyelets,echte spelden,een Creatable van Marianne Design (Swirl) en een stoffen scrapbloemetje.

De tekst heb ik gemaakt met behulp van een tekstverwerkingsprogramma op de computer.


Deze naaimachine heb ik gemaakt voor mijn tante die a.s. zaterdag jarig is en van beroep coupeuse,een eigen atelier heeft en naailes geeft.Dit past niet door de brievenbus of in een envelop maar dit geef ik mee aan andere tante die naar haar toe gaat.

Omdat ik weet dat zij toch niet op mijn blog zullen kijken,heb ik dit dus gecombineerd met het kleurenkaartenteam.

 

I have this little project worked with brown cardstock and scrapbooking paper from My Minds Eye (I think). 
I also used Spellbinders Shape Abilities Sewing Elements; dmc thread for the bobbin, and the gerijgde wire, eyelets, real pins, a Creatable Marianne Design (Swirl) and a fabric flower scrapbook. 
The text I created by using a word processing program on my computer. 

This sewing machine I made for my aunt’s birthday next Saturday who’s a professional dressmaker, with a own studio and who’s giving sewing lessons .This is not fit through the letterbox or in an envelope, but I give it to another aunt to her when she is going to my ants birhtday. 
Because I know that she will not visiting my blog, I made this and combined with the color card team. 

Ben zoals altijd benieuwd naar jullie mening.

En voor nu wens ik jullie een fijne nachtrust!!

 

I’m as always curious about your opinion.
And now I wish you a pleasant night’s sleep!
 

 

Een gedachte over “Kleurenkaartenteam: Bruin met Oud Roze!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.