Creatables, DT Call, Marianne Design, Mi CAS es Su CAS Challenge, Scrappen

Mi CAS es su CAS Challenge #1 Glitter!!

Hallo allemaal!


Gisteren heb ik nadat ik was gaan poetsen de hele middag en avond zitten freubelen.Eerst nog op zoek gegaan naar wat aparte lettertypes die je kan vinden op dafont.com en je kan er ook vinden op 1001 Free Fonts

Dit omdat ik graag de teksten op mijn kaarten wil afdrukken alvorens ik begin en de standaard- lettertypes zijn niet altijd zo bijzonder en niet zo sierlijk.

Ik heb een 3- tal kaartjes gemaakt, mede omdat ze nog op zoek zijn naar mensen die het designteam willen komen versterken omdat Miranda dit challenge-blog pas heeft opgericht en ze op dit moment nog alleen is.

Omdat deze stijl voor mij nog onbekend was,en ik toch vaak geneigd ben om drukkere kaarten te maken met veel kleur, lijkt me dit dus wel een enorme uitdaging!!

 

 

 

 

De laatste 2 foto’s zijn van dezelfde kaart,maar 1tje is anders belicht en daardoor duidelijker maar omdat er een deel weg valt heb ik ze allebei erop gezet.

De bovenste en onderste kaartjes heb ik gemaakt met Parelmoer Wit Cardstock en glitterpapier van de Action.  De middelste kaart is gemaakt met Parelmoer Wit Cardstock en scrappapier van First Edition Paper Desert Blooms by Mindy Terasawa en het hartje wat hieruit is gemaakt is ook met glitters.

Bij alle kaarten heb ik gebruik gemaakt van Creatables van Marianne Design.

Bij de bovenste en de onderste kaart heb ik strass-steentjes gebruikt.

Bij de 2e kaart heb ik eyelets bevestigd met daaraan een 3mm organza-lintje en hieraan een hartjes bedel bevestigd. Ik heb de meeste van mijn bedeltjes verkregen door bij de Action allemaal armbandjes te kopen (Gevlochten veters) met bedeltjes aan en die allemaal los te halen,want zo had ik er een heleboel voor weinig geld.

Bij de 3e kaart heb ik een lintje gebruikt met glitters aan,ook deze heb ik ooit bij de Action gekocht maar nog niet eerder gebruikt,en aangezien bij deze challenge glitters gebruikt moeten worden is dit eigenlijk wel heel toepasselijk.


Ik ben heel erg benieuwd naar jullie meningen!! En ik hou van eerlijkheid want daar kan ik alleen maar van leren.Hoe bevalt jullie deze stijl kaarten??


 

 

Een gedachte over “Mi CAS es su CAS Challenge #1 Glitter!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.