Borduren, Colousoft Derwent Kleurpotloden, Copic Markers, Crealies, Duo Challenge, Embossing, Magnolia, Nestabilities, Scrappen, Stempelen

Duo Challenge #13

Hallo allemaal!


Ik ben de afgelopen dagen weer aan de slag gegaan met het patroon wat ik had opgevraagd voor het Duo-Challenge Blog en hieronder het resultaat.

In overleg met mijn vriend heb ik gekozen om er een rood kaartje van te maken.Hieronder het resultaat.

Het scrap papier wat ik gebruikt heb is volgens mij van My minds Eye maar weet even niet precies meer van welke serie.

Ik wilde 2 flappen maken,die ik kon dichtvouwen en deze heb ik gemaakt m.b.v. de InShape mallen van Crealies.Aan de binnenkant heb ik de calender en de to do list uitverkleind geplakt, waar de gever van de kaart zelf iets op kan schrijven.

 Ook had ik al lange tijd niet meer geborduurd en met de hand ge-embost en dit leek me ook weer eens leuk om te doen,dus heb een borduurpatroon gebruikt uit  Hobbydols 68 Chrissie meets Forever Friends.De embossing mal is van Joy-Crafts. Hier heb ik ontzettend veel mallen van,want toen ze pas begonnen met deze serie,waren ze goedkoper als anderen en het is jammer als ik ze helemaal niet meer zou gebruiken.

Het stempelafdrukje van Magnolia heb ik grotendeels ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden,en de huidskleur is ingekleurd met Copic Markers,omdat ik dit dan net iets meer vind opvallen.Het jurkje heb ik ook nog bewerkt met stickles.

Verder nog gebruik gemaakt van eyelets, organzalint en kraaltjes.


Wens jullie allemaal een fijne zaterdagavond en ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie reacties!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.