Bloemetjes, Crealies, Duo Challenge, Marianne Design, Scrapbloemetjes, Scrappen

Duo Challenge #12

Hallo allemaal!


Het is alweer een maandje geleden dat ik wat gepost heb,maar in die tussentijd heb ik niet stilgezeten.Ik heb op het laatste moment nog goed mijn best gedaan om nog wat kerstkaartjes te maken,want ik had er niet zoveel; maar gelukkig zijn die dagen weer achter de rug.

Ik vind december altijd zo een drukke maand,veel werken,kerst, familiebezoekjes afleggen,wafels bakken en dan morgen mijn verjaardag,en dan weer oud op nieuw.

Ben ondanks dat het vaak wel gezellige dagen zijn toch ook wel blij als strakjes alle dagen achter de rug zijn en we het nieuwe jaar weer kunnen beginnen.


Ik had afgelopen dinsdag gelukkig nog wat tijd gevonden om aan de slag te gaan met het patroon dat ik had aangevraagd bij het Duo-Challenge blog,dus deze krijgen jullie nu te zien.

Gelukkig ook nog net op tijd om mee te doen aan de challenge.

 

 

Ik heb hiervoor lila en roze cardstock gebruikt,scrappapier van verschillende papierblokken die ik laatst bij de Action gekocht had,en een mini-plaatje van een snoesje van Marianne Design.

Het hekje is een Magnolia Doohicky (Lovely Fence) en deze vind ik echt geweldig!! Alhoewel het de eerste keer is dat ik hem gebruik,maar vind hem zo schattig!!

De bloemetjes zijn gestanst met verschillende bloemenstansen van Crealies en bij het dak heb ik nog een randjes-stans gebruikt van Crealies.

Als afwerking nog wat bloemen-strasssteentjes erop geplakt en de tekst gemaakt in een tekstverwerkingsprogramma op de pc.Ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie reacties,en hoop dat ik binnenkort weer wat meer tijd heb om wat van me te laten zien.Een gedachte over “Duo Challenge #12”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.