Bloemetjes, Colousoft Derwent Kleurpotloden, Crealies, Magnolia, Nestabilities, Scrapbloemetjes, Scrappen, Workshop

Happy Birthday!

Hallo allemaal!


De laatste 2 dagen ben ik aan de slag gegaan met de workshop die ik had aangevraagd bij de club: Cards and Scraps en deze heb ik gecombineerd met de monday-sketch van 9 november op Lischa’s – Scrapforum.

Mijn tante is 14 november jarig en die houdt vanavond haar verjaardag,en aangezien zij nu toch niet op de pc zal kijken wil ik hem niet van jullie onthouden.

Het was even wat werk,maar ik vond het super om te maken.

 

Ik heb met okergeel en licht bruin cardstock gewerkt en het scrappapier is van DCWV Classique.De foto is van mijn tante,die heb ik via mijn nichtje gekregen.Voor de randjes en de papieren bloemetjes heb ik stansen van Crealies gebruikt.Verder ook nog gebruik gemaakt van Nestabilities,stoffen bloemetjes en daarin meeldraadjes verwerkt, eyelets,organzalint,een stukje kant en de  naam en leeftijd heb ik gemaakt met behulp van de alfabet stans van Quikutz, genaamd Sketchbook.Het stempelafdrukje is van Magnolia en heb haar ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden.Ook heb ik bij de zijkant van het afdrukje weer “verouderingseffecten”aangebracht met de copper kleur van Eye Catcher’s.De tekst Hapy Birthday heb ik gemaakt op de pc met een tekstverwerkingsprogramma.Een gedachte over “Happy Birthday!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.