Bloemetjes, Crealies, Creatables, Magnolia, Nestabilities, Scrapbloemetjes, Scrappen, Stempelen, Workshop

Scrapdag ScrappersDesign!

Hallo allemaal!


Afgelopen zaterdag is Ralf zo lief geweest om me naar Eindhoven te brengen (en natuurlijk ook te halen) voor de scrapdag van de club  Scrappers-Design van Patricia. Dit was voor mij de eerste keer,en hier ontmoette ik dus Patricia,Jans,Regina,Hetty, Marie-José,  en Ineke. Dit was een super leuk clubje en het was een hele creatieve en gezellige dag.

 

Marie-José had ons super goed ontvangen en voorzien van spijs en drank,nogmaals dank je wel daarvoor! 

Patricia en haar moeder (Ineke) gaven de workshop aan de hand van Magnolia Ink Magazine nr 3 2011.Iedereen kreeg een pakketje met scrappapier,emblisshements,bloemen en een stempelafdrukje.

Ik heb alleen een ander stempelafdrukje gebruikt,want in eerste instantie bleef de inkt steeds vlekken bij mij; van het stempeladrukje dat we gekeregen hadden en dat vond ik jammer maar niks aan te doen aangezien iedereen een andere techniek gebruikt om stempels mee in te kleuren.

Omdat ik nog niet alles af had op het einde qua afwerking (maar wel de grote lijnen); ben ik er gisteren nog aan verder gegaan.

Met name het boekje wat in het vakantie-koffertje zit heb ik hier thuis gemaakt,want vond dit erg moeilijk,aangezien ik niet vaak met foto’s scrap; maar ik vond het super leuk om te maken!

Hieronder de foto’s van mijn projectje.


 

 

 

 
De stempel heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en bewerkt met stickles.

Voor het boekje heb ik gebruik gemaakt van kant,stoffen scrapbloemetjes,organza lint, nestabilities,Creatables (vlindertjes) en stanzen van Crealies. Ook nog wat strass-steentjes hier en daar aangebracht. En de tekst Vakantie Rhodos 2011 heb ik met alfabet stickertjes gemaakt.


Als je het leuk vindt om de foto’s van die dag te zien kan je een kijkje nemen op mijn facebook pagina; of op A Scrappers Day Club wat Patricia heeft opgericht.Een gedachte over “Scrapdag ScrappersDesign!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.