Bloemetjes, Creatables, Marianne Design, Scrapbloemetjes, Scrappen

Happy Birthday!

Hallo allemaal!


Deze week ben ik weer begonnen met werken,en ben zelfs ook alweer extra dagen aan het werken,dus heb een beetje tijdgebrek voor de dingen die ik nog allemaal had willen doen. Maar ben afgelopen donderdag gezellig naar mijn ouders gegaan en heb ik met mijn moeder lekker gefreubeld. Mijn moeder had patronen gekocht bij Sandra’s Scrapsels, en ik heb natuurlijk van de gelegendheid gebruik gemaakt om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb een cadeau-envelopje gemaakt voor een vriendin van me die van de week jarig was,en die vanavond haar verjaardag viert.

 

 


 

 


Hierboven een aantal foto’s van de voorkant en de onderste is van de achterkant. 

Ik heb hiervoor oranje-roze, lichtgroen en wit cardstock gebruikt,het scrappapier is van First Edition Paper; Daydream by Mindy Terasawa.De hartjes zijn Creatables van Marianne Design en verder heb ik het nog versierd met 1 grote scrapbloem,eyelets, een touwtje ,en organzalint van 3 mm.Het tekstvakje heb ik op de computer gemaakt met Microsoft Word.


Hanneke,de candy komt in de loop van de week naar je toe!

Sorry dat ik je zo lang laat wachten erop.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.