Brads, Creatables, Diverse Challenges, Magnolia, Scrapbloemetjes, Scrappen

Allerlaatste ronde Kleurenkaartenteam!

Hallo allemaal!!


Het is wat later als gewend maar dat komt omdat ik vandaag nogal drukjes was. Vanmorgen heb ik ergens moeten poetsen,vanmiddag heb ik gezellig met mijn moeder gefreubeld, en heb ook nog gewerkt van 16:00 tot 20:00. Toen ik om half 9 thuis kwam,kwam ik erachter dat ik de brandmeldpieper nog in mijn broekzak had zitten,dus toen kon ik weer terug naar mijn werk. Maar goed hier zijn we dan toch!!!


Deze keer was de allerlaatste ronde van het kleurenkaartenteam van Martina en was de gekozen kleur olijfgroen.Speciaal hiervoor ben ik bij Harlekino in Gulpen langs geweest en had ik 1 groot vel olijfgroen cardstock gekocht en een scrapblok van het merk Desert Blooms by Mindy Terasawa. Natuurlijk heb ik weer diverse challenges bij elkaar gezocht:
Het Magnolia stempeltje heb ik in gekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden. Verder gebruik gemaakt van scrapbloemetjes,brads, creatables (vlindertjes), strass-steentjes,stickles voor de glittereffecten rondom en bij het stempeltje en een embossing rand pons om de kaart te versieren.


De reden waarom heb vorige week en ook nu niet helemaal lekker gaat zal ik jullie een beetje toelichten. Vorige week woensdag kregen we te horen dat de oma van mijn vriend plotseling was overleden,en hiervan hebben we dus gisteren de begrafenis gehad.                  

Ook gaat het sinds vorige week helemaal niet goed met mijn eigen opa, die ernstig ziek is,dus daar maak ik me veel zorgen om en als het enigszins kan wil ik dan graag naar hem toe zolang hij er nog is.5 gedachten over “Allerlaatste ronde Kleurenkaartenteam!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.