Bloemetjes, Crealies, Magnolia, Shapeabilities, Stempelen

>Uitnodiging Communie!

>Hallo allemaal!

Ik heb al een tijdje geleden verteld dat ik was gevraagd om uitnodigingen te maken voor een communiekantje,maar ik wilde wachten totdat deze verstuurd waren voordat ik ze hier zou plaatsen.
Ik heb zelf een aantal weken geleden de uitnodiging mogen ontvangen,maar heb nog niet de tijd gehad om hem hier te plaatsen.
Nu is het er dan toch van gekomen dat ik ze hier met jullie wil delen.

 

 

Ik heb ze in 3 kleuren varianten gemaakt.
Het scrappapier is afkomstig van een glitterpapierblok van de Action, en van Papermania The Big One Clare Curd’s Signature Range.
Het stempeltje is van de Magnolia Wedding Collection en ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden, en hierbij glittereffecten aangebracht met stickles.
De bloemetjes zijn van Crealies en in het midden heb ik een strass-steentje aangebracht.
De tekst uitnodiging heb ik op de computer gemaakt.

 

8 gedachten over “>Uitnodiging Communie!”

  1. >ik zie dat je net zo verslaafd bent aan magnolia als ik hahah bedankt voor je lieve reactie op mijn blog ben gelijk bijjou gaan kijken en jij maakt ook schitterende creaties zeg groetjes danielle

  2. >Hoi Kimmie!Zag net dat je volger geworden bent van mijn blog! Leuk!Ik kom meteen eens langs om te kijken wat jij allemaal maakt: mooie kaarten hoor! Die uitnodigingen voor de communie was vast veel werk, erg mooi gedaan! Ik vind bij jou vast inspiratie voor mijn eigen kaartjes.Groetjes,Charlotte

  3. >Hele leuke kaarten ! En goed dat je ze in alle kleurtjes hebt. Voor elke gemoedstoestand een ander kleurtje. Ik wilde je ook nog bedanken voor de leuke reaktie op mijn lichtblauwe kaart. De letters komen uit een knipvel van het paperbloc Marianne design – Eline's babies in 't blauw.Nog een fijne dag,Sonja

  4. Fantastisch leuk en origineel ik hoop ook altijd dat iemand nog eens vraagt om Xaantal kaartjes voor iets te maken (heb 1x geboorte kaartjes mogen doen) vind dat zo leuk …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.