Borduren, Creatables, Nestabilities, Scrappen, Verschillende Sketches

>Wit voor kleurenkaartenteam met een Koetie!

>Hallo allemaal!

Zoals ik al vertelde onder het kopje kleurenkaartenteam,doe ik nu voor de 1e keer mee met het kleurenkaartenteam en wil dan ook graag mijn bijdrage met jullie delen.
De hoofdkleur moest uit wit bestaan,dus ik heb eens gekeken dus mijn verzameling scrappapier en ben aan de slag gegaan met wit cardstock en het scrappapier van Papermania The Big One (Clare Curd’s Signature Range) en heb ervoor gekozen om een stempeltje te gebruiken van Nellie Snellen,genaamd de Koeties.
De sketch die ik hierbij gebruik hebt komt van het forum van de Scrapotheek en is van sketchweek nr 12.
Zoals je kan zien heb ik een stikrandje geborduurd en dit gemaakt m.b.v. de Quilt stencils van Marianne Design, gebruik gemaakt van nestabilities, een hoekje van Marianne Design, randjes gemaakt met zwarte stickles  en het stempeltje ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden.

23 gedachten over “>Wit voor kleurenkaartenteam met een Koetie!”

  1. >Hoi,Welkom in het team, ik ben meteen maar volger geworden. Is makkelijker om alle teamkaarten te bekijken. Vind je kaart erg grappig. Goed gevonden.Volgende week weer?Groetjes,Karen

  2. >Leuk dat je voor het eerst mee deed met het kleurenkaartenteam (en dat met mijn uitgekozen kleur šŸ˜‰ ).Je hebt gelijk een ontzettend mooi kaartje gemaakt! Leuk zijn die koetie stempels.Tot volgende week?Groetjes Sjoukje

  3. >Hoi Kim,Leuk dat je volger bent geworden van mij blog. Ik vind je een heel leuk kaart hebt gemaakt. Ga nu ook volger van je worden.Groetjes,Pia

  4. >Hallo Kimmie, Wat een schattig kaartje!!ps, dank u voor het bezoekje aan mijn blogje, ik ga u ook volgen en zal straks uw bloglinkje in mijn sidebar plaatsen hoor!Groetjes, Jaimie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.