Awards

>Liebster Blog Award ontvangen!

>Hallo allemaal!

Ik heb al een hele tijd niets van me laten horen hier op het blog maar ik wil toch even wat van me laten horen.
Zoals jullie misschien al op mijn twitterberichtjes hebben kunnen lezen is er de laatste tijd veel veranderd bij mij waardoor ik wat minder tijd heb voor mijn blog.
De afgelopen weken veel gewerkt en buiten het werk breng ik veel tijd door met mijn vriend,en omdat ik niet altijd thuis ben heb ik niet altijd de gelegenheid om met kaartjes bezig te zijn.
Overigens ben ik wel nog steeds creatief bezig hoor.
Zo mag ik de communie-uitnodigingen gaan maken voor een communiefeest, en hier ben ik vorige week mee bezig geweest,omdat ik had gezegd tegen een vriendin dat ik er wel een paar als voorbeeld zou kunnen maken zodat ze een idee hebben van wat ik maak,maar ik kan deze natuurlijk nog niet met jullie delen alvorens zijzelf beslist hebben wat ze willen.
Ook ben ik aan een kaartje bezig met borduren en 3D maar dat wil nog niet echt opschieten,maar zodra deze klaar is zal ik deze met jullie delen.
Als ik bij mijn vriend ben; ben ik regelmatig bezig met een borduurwerk voor een schilderij,hier staat een indiaan en een wolf op…bij een wat oudere post staat hij op de foto bij de spulletjes die ik had gekocht bij de KreaDoe vorig jaar in Utrecht.
En ook heb ik de afgelopen 2 weken wat herstelwerkzaamheden gedaan aan sieraden van een aantal mensen die iets stuk hadden,wat ik zo af en toe ook wel leuk vind om te doen.
Al met al heb ik dus niet stil gezeten…

Afgelopen maandag ben ik gestart met een arbeidsonderzoek/psychologisch onderzoek via PsyQ wat deze hele week in beslag neemt en ook wel heel vermoeiend is…hierbij wordt van alles getest en met alle testresultaten bij elkaar komt er een beeld uit wat voor werk en niveau het beste bij mij passen met de beperkingen die ik heb.
Ik krijg hier in de loop van maart pas de uitslag van maar dit is allemaal reuze spannend vind ik zelf.
En hoop natuurlijk ook dat hier iets positiefs gaat uitkomen.
Als dit zo is ben ik er over aan het denken om een blogcandy te gaan weggeven,maar dit zullen jullie nog even moeten afwachten.

Maar goed nu even wat anders:

Ik heb van Roelie de Liebster Blog Award gekregen, dit is mijn vijfde award en dit vind ik natuurlijk heel erg leuk!
Dank je wel hiervoor Roelie, en sorry dat je zo lang moest wachten op een reactie…
Ik wil deze graag doorgeven aan de volgende bloggers:

Als je hem accepteerd moet je wel er iets voor doen. Niet veel hoor 🙂
Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van ‘Liebster blog’ en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.


Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem of haar op zijn of haar blog voor deze award (da’s wel zo aardig!).

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in ’t zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.Veel plezier met de award!

Een gedachte over “>Liebster Blog Award ontvangen!”

  1. >Heeej meid!!!Wat een drukte bij jou zeg! Maar klinkt wel allemaal erg goed. Fijn dat het zo goed met je gaat. Altijd fijn om te horen. En dank je wel voor je award, ik ga hem meteen op mijn blog zetten. Liefs mariska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.