Buttons, Embossing, Scrappen, Stempelen, Sugar Nellie, The Sugar Bowl

>Sugar Nellie!

>Hallo allemaal;

Ik hoop dat jullie allemaal de 1e week van het nieuwe jaar goed zijn doorgekomen. En ik ben niet alleen creatief geweest in het maken van een kaartje,maar heb een programmaatje kunnen bemachtigen waarmee ik zelf mijn bloglayouts kan ontwerpen en zoals jullie nu kunnen zien heb ik mijn blog-layout eens helemaal veranderd.
Ben natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Ik heb deze week een kaartje gemaakt en wil met dit kaartje meedoen aan The Sugar Bowl challenge nr 50.

Ik heb hierbij gebruik gemaakt van parelmoer-roze cardstock, scrappapier van DCWV classique, 3 knoopjes vastgezet met scrappersfloss; witte kant, en een stempeltje van Sugar Nellie ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden.
Het ovaal achter het stempelafdrukje heb ik gemaakt met een nestabilities en deze daarna ge-embost m.b.v. een embossingfolder van de cuttlebug  door mijn double do XL.

5 gedachten over “>Sugar Nellie!”

  1. >Ah, hier zit het reactieknopje…hihihi kon hem niet vinden met al die kleurtjes! Wel gedurfd om ineens een totaal andere bloglayout te nemen, en om het ook nog zelf te kunnen maken!Vind het heel leuk geworden, maar voor mezelf houd ik van iets minder felle kleurtjes…Groetjes Roelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.