3D, Fun Fold Card, Scrappen

>Fun Fold Card

>Hallo allemaal

Het is alweer enige tijd geleden dat ik iets gepost heb op mijn blog,maar er is zoveel aan het gebeuren in mijn leven op dit moment,waardoor ik vaak geen zin heb om nog iets te doen,omdat ik vaak zoekende ben naar een manier om niet zo onrustig te zijn…En tjah; voorheen kwam ik helemaal tot rust van kaarten maken,alleen op dit moment lukt het me niet.
Nu is er dan toch een dag gekomen dat ik graag weer iets met jullie wil delen.


Ik ben een aantal weken geleden op zoek gegaan naar een leuk kaart-model bij You-tube en was uitgekomen bij de Fun Fold Card.
Er was een uitleg, in inches,maar na even verder te zoeken op internet heb ik een site gevonden die de inches kan omzetten naar cm, en dan is het een stuk makkelijker om de patronen te maken.
Deze kaart had ik gemaakt voor een cliënt die deze aan zijn dochter wilde geven omdat zij jarig was.
Dit is overigens ook de eerste keer dat ik dit model kaart heb gemaakt.


En ik heb ook weer een bestelling gekregen voor het maken van kerstkaarten. In totaal moeten we er 100 maken,maar omdat ik dit zowiezo niet alleen red en ik het andere jaren samen met mijn moeder heb gedaan,hadden we nu afgesproken dat ik er 50 probeer te maken en mijn moeder er ook 50 maakt.
Dit zal dus misschien de komende tijd een van de redenen zijn dat het wat rustiger zal zijn op mijn blog.
Maar ik zal toch proberen eens af en toe op jullie blog een kijkje te komen nemen en een reactie achter te laten.

3 gedachten over “>Fun Fold Card”

  1. >ik vind dit een schitterende kaartook is het een heel leuk modelen heel mooi papier da je gebruikt hebtik hoop dat je nu weer de smaak te pakken hebt en weer wat rust vind in het kaarten makenik zie uit naar je volgende postgroetjes natacha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.