3D, Nestabilities, Scrapbloemetjes, Scrappen, Swirls

>Bloemenkaartje

>Hallo allemaal!!

Het is weer enige tijd geleden dat ik iets gepost heb dus dacht het wordt nu toch wel weer tijd om een kaartje met jullie te delen.
Toen mijn ouders op vakantie waren heb ik de cuttlebug van mijn moeder hier gehad en hievan gebruik kunnen maken zoals jullie aan dit kaartje kunnen zien.
Het scrappapier en het 3D plaatje is van Janneke Brinkman- Tsjebbes.

De bloem is afkomstig van 1 van de stansen van Crealies en deze heb ik versierd met strass-steentjes.
Ook wil ik heel graag met jullie delen dat ik afgelopen vrijdag op zaterdag met mijn ouders en hun hond ben gaan camperen met de camper bij hoeve de mertel in Biezenmortel te Brabant.
Dit is een schapenboerderij en hier kan je camperen bij de boer of gebruik maken van bed & breakfast. Ook zou je een ontbijt kunnen nuttigen als je er campeert en hiervan hebben wij gebruik gemaakt en al met al was dit zeer goed verzorgd!
Zaterdags ben ik  samen met mijn moeder naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen geweest in de Brabanthallen en mijn vader is toen met de hond iets gaan ondernemen. We hadden onze tijd goed omgekregen en heb veel leuke dingetjes gekocht.
Ik ben nu dus ook de trotse eigenaar van een double do XL,aangezien er een beursaanbieding was en ik deze al langere tijd wilde hebben kon ik deze natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan!

6 gedachten over “>Bloemenkaartje”

  1. >Wat een leuk bloemig kaartje heb je gemaakt. Heel mooi met die crealiesstansbloemen! Veel plezier met je DoubleDo. Ik zal ook de cuttlebug weer eens pakken, heb je dat ding en dan staat ie in de kast, een hele zooi stansen en embossingfolders aangeschaft en mooi in een doos gestopt (schaam)Groetjes Roelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.