3D, Cuttlebug, Sketch Saturday

>Nog een bloemetjeskaart!

>Hallo allemaal


Ik had vorige week toen ik met mijn moeder had geknutseld nog een kaartje gemaakt; ook weer met een bloem.
Met dit kaartje wil ik meedoen aan Sketch Saturday  Week #110.
Bij dit kaartje heb ik scrappapier gebruikt van My Minds Eye en 3 verschillende kleuren cardstock.
Bij dit kaartje hebben we de cuttlebug gebruikt.
Het strookje is gestanst met een stans van Crealies, en het groene vlakje ge-embost met een cuttlebug embossingmal.
Verder nog stoffen bloemetjes erop gezet met een brad.
Ook hier heb ik weer ontzettend veel plezier aan gehad om hem te maken, maar was wel even moeilijk om de kleuren bij elkaar te zoeken bij het scrappapier; maar dit is uiteindelijk toch gelukt.7 gedachten over “>Nog een bloemetjeskaart!”

  1. >Super mooi kaartje heb je weer gemaakt meis, hou wel van de rustige kleuren šŸ˜‰ liefsMĆ©laniePs. woensdag de 21e gaat lukken al moet ik 's avonds wel naar de zwangerschapscursus maar dat lijkt me niet erg als we de rest van de dag hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.