Design Team Call, DT Call, Men Cards

>For the boys only!

>

Hallo allemaal

Vanmiddag is een van mijn beste vriendinnen hier geweest en zijn we samen naar andere vriendin gegaan. Daarna gezellig met z’n 2tjes hier gegeten en films gekeken.
Voordat zij kwam was ik weer eens gaan snuffelen naar verschillende challenges waarvoor ik nog een kaartje wilde maken vandaag en om half elf vanavond ben ik eraan kunnen beginnen en inmiddels is mijn kaartje klaar.

De challenges waarvoor ik dit kaartje heb gemaakt:

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van groen en wit cardstock, scrappapier (weet alleen niet van welk merk), een knoopje vastgezet met scrappersfloss, strass-steentjes, bloemetjes geponst met de Floral Punches van Nellie Snellen en takjespons van Martha Steward; en een 3D plaatje van de Toreads.

8 gedachten over “>For the boys only!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.