Uncategorized

>Congratulations!

>Hallo allemaal

Aanstaande zaterdag zijn de opa en de oma van mijn vriend 60 jaar getrouwd en hij had me ook meegevraagd maar omdat ik zondagmorgen vroeg op moet en op vakantie vertrek kan ik helaas niet met hem mee.
Toen had ik voorgesteld dat ik voor het kaartje zou zorgen.

Ik heb een 3 tal challenges bij elkaar gezocht:

Het scrappapier dat ik hierbij gebruikt heb is van My Minds Eye.
Het 3 D plaatje is van Picturel (nr 117145/0561) , ik heb nog scrapbloemetjes vastgezet met brads en de tekst congratulations gemaakt in Microsoft Word.

10 gedachten over “>Congratulations!”

  1. >Hoi Kimmie, weer een heel erg leuk kaartje geworden! Vraagje: hoe weet je waar al die challenges zijn? Voor mij als beginnend scrapper zijn die sketches bij sommige eigenlijk wel super handig. Heb nog een behoorlijke leidraad daarbij nodig namelijk. Groetjes Roelie

  2. >Oh jee, wat een domme vraag was dat (bloos)…. Een heel erg compleet overzicht per dag onder mijn neus…. Oeps…. Bedankt voor het verzamelen van al die challenges. Dat maakt het leven een stuk gemakkelijker!Groetjes Roelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.