Uncategorized

>Blog Candy

>Dit bericht blijft bovenaan staan tot woensdag 5 mei 2010.
Alle overige posts worden hieronder geplaatst.

Hallo allemaal;

Ik wil graag eens wat terug doen voor mijn trouwe volgers, en bezoekers en dat is de reden waarom ik besloten heb een Candy weg te geven.

In deze candy zitten:

 • 22 Verschillende A5 scrapvellen
 • 2x Alfabet stickers
 • 1x Glitter vlindertjes
 • 1x Wit lint met pailletten
 • 1x Applicatieset (roze) met diverse scrapbookspulletjes
 • 2x Roze dubbel gehaakte bloemetjes
 • 4x Passe-Partoutkaarten incl enveloppen (groen)

Alles was je moet doen is het volgende:

 • Wordt volger als je dat nog niet bent.
 • Verspreid of vertel over de candy in een post of in je sidebar.
 • Voeg je link toe via Mr Linky.
 • Zou het leuk vinden als je een reactie achter laat met een link naar jou blog en de reden waarom je deze candy graag zou willen winnen.

De candy loopt tot 5 mei 22:00 en is wereldwijd.
De reden dat ik voor 5 mei heb gekozen is omdat het dan ook bevrijdingsdag is.
Ik maak de winnaar bekend op 6 mei via random.org

Zorg ervoor dat je aan al deze regels voldoet, anders maak je geen kans op de candy!

37 gedachten over “>Blog Candy”

 1. >Hoi Kim!Wat een leuke candy ga je wegschenken! Natuurlijk wil ik ook m'n kansje wagen. ;)Er staat al een afbeelding met link in mijn sidebar. Waarom ik deze candy graag zou willen winnen? Omwille van het leuke papier, de prachtige vlindertjes, de mooie roze applicaties, … Kortom de leuke spulletjes! ^^http://xphooka.blogspot.com/Groetjes, Myriam

 2. >Hallo Kimmie,ik vindt deze candy fantastisch. Ben gelijk volger geworden en hoop net als alle andere te winnen!Waarom ik graag zou winnen, nou ik moet al mijn mooie spulletjes mee laten brengen uit Nederland of in het internet bestellen. Ook hier waar ik woon is geen goed gesorteerde winkel.Lieve groetjes Michelle

 3. >Hoi Kimmie,Wat leuk 🙂 dat je meedoet met mijn candy en 🙂 ik doe nu mee met jou candy 🙂 ben volger geworden en staat in mijn site bar.HugsSylvia

 4. >Waarom ik deze candy graag zou willen winnen? Want het is altijd weer een vreugde om iets leuks op de percelen te krijgen, omdat je Candy is erg mooi, en omdat ik niet kan heb veel aan mijn paper ambachtelijke … Bedankt voor de kans om te winnen!

 5. >Wat een leuke spulletje hij staat in mijn sidebar.Waarom ik deze wil winnen; papier kun je nooit genoeg hebben!!GroetjesMireillehttp://sweetgil.blogspot.com/

 6. >een super candyweet alleen nog niet hoe ik je candy op mijn blog moet zetten, maybe kan je mij daarbij helpen.waarom ik deze candy wil winnen:ik ben nieuw hier, en ben nog een beginnend iemand alle extra materialen kan ik dus goed gebruiken om flink mee uit te oefenen.

 7. >hi there! i've become a follower of ur blog — love ur creations! and i've also posted about ur candy on my blog sidebar. i would love to win ur candy 'cause there's lots of great papers in there — can never get too much of papers! 🙂 have a fab day and thanks for the chance! blessings!

 8. >Hi there Kim, Your candy looks great. Everything looks just wonderful and whoever wins will be very lucky. I have become a follower of your blog and I have added a link to my sidebar. Thank you so much for the chance

 9. >Hey Kim,Wat een super candy! Ik ben volger en heb mijn link naar mijn website bij mister linky achtergelaten.In een berichtje op mijn site heb ik verteld over jouw candy, omdat ik geen plaatjes in mn sidebar kan plaatsen. Het zou toch leuk zijn als dit pakketje binnenkort bij mij door de brievenbus zou rollen… Veel succes met nog meer mooie dingen maken, je blog is leuk!GroetjesVerawww.creavera.punt.nl

 10. >Hoi Kimmie,het pakket ziet er prachtig uit! Ik waag ook een gokje, alles is welkom bij deze starter. Mijn linkje is: http://roeltjes-stempelhoekje.blogspot.com/Er staan alleen nog geen foto's op (van mijn welgeteld 3 creaties). Ik zal aankomende week eens even tijd maken om die erop te zetten. (ben pas gister begonnen met mijn blog te maken)Ik besef ook terdege dat ik nog veel zal moeten leren, en de inspiratie is ook niet altijd geweldig, vandaar mijn aanmelding als volger op jouw blog.Groetjes Roelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.