Uncategorized

>House of Sketches Kerstkaartje

>Hallo allemaal


Alhoewel de lente goed begint door te breken had ik gisteren een leuke sketch gezien op House of Sketches, Sketch #16 waar ik heel graag een kaartje van wilde maken.
Dus vandaag gezellig samen met mijn moeder geknutseld. En we hadden allebei zoiets van laten we allebei een kerstkaartje maken.
Dit omdat de Snoesjes van Marianne Design zo schattig zijn dat je ze wel het hele jaar kan maken.
En als je vroeg begint kan je er ook wat meer moeite voor doen.


Bij dit kaartje heb ik rood glans en créme-wit cardstock gebruikt. Verder van The Christmas Stack van DCWV het achtergrondpapier. Een randembossingpons voor het randje, een embossingmal die we door de cuttlebug hebben gehaald voor het stukje achter het snoesje te voorzien van ijssterren, de tekst Frohe Weihnachten komt van scrapvel classic merry christmas van de classic collection van Karin Marie-Klip en mijn moeder heeft me nog geleerd hoe ik een dubbel bloemetje kan haken en hiervan heb ik er 2 met een brad vastgezet op de kaart.

3 gedachten over “>House of Sketches Kerstkaartje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.