Uncategorized

>Prettige Feestdagen

>Hallo allemaal


Afgelopen week heb ik niet echt de kans gehad om een kaartje te maken voor een challenge;
maar heb ik van mijn moeder leren haken.
Daarom nu even geen kaartje wat meedoet aan een challenge maar even heel wat anders om jullie toch te laten weten dat ik niet heb stil gezeten.
Omdat ik tussendoor toch eens een kerstkaartje wilden maken, maar niet in de standaardkleuren ben ik gisteren aan t knutselen gegaan…en ik wil natuurlijk heel graag het resultaat met jullie delen want ben er zelf wel een beetje trots op.


Ik heb hierbij scrappapier gebruikt van DCWV Classique en diverse kleuren cardstock. En verder kunnen jullie wel zien wat nog meer aan het kaartje zelf.


5 gedachten over “>Prettige Feestdagen”

  1. >ziet er super uit hoor kim leuk om te doen ook he heb het ook al eens gedaan en bedankt voor je tip ben gelijk gaan kijken en is wel iets maar ben er nu achter gekomen dat ik op mijn vast adres ze ook los kan bestellen bedankt voor de moeite hegrtjs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.