Uncategorized

>Voor mijn vader!

>Hallo alllemaal

Mijn vader is 1 maart jarig en die viert vandaag zijn verjaardag.
Om die reden ben ik gisterenavond aan de slag gegaan met een kaartje.

Hiervoor heb ik weer diverse challenges bij elkaar gezocht:

Heb gebruik gemaakt van wit Cardtsock linnenstuctuur; en 2 soorten scrappapier van Papermania The Big One  Clare Curd’s Signature Range en van scrappapier van My Minds Eye.
De muziek noten heb ik op internet gezocht en vond deze wel toepasselijk en hierbij nog een rood strikje en een bedeltje toegevoegd.
De tekst in de rode rondjes is gestempeld.
En stempelafdrukje van Magnolia heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden.

Binnen in de kaart heb ik een klein kaartje gemaakt ipv een “cadeautje”  en hier heb ik aan beide kanten bloemetjes met een  strass-steentje op gedaan. De krullen zijn gemaakt met een stans mal van Crea Lies wat mijn moeder heeft. Verder nog een eyelet ingeslagen waar het lintje door heen zit.
Met de hand een tekstje erop geschreven voor mijn vader….(zodat ik niet in het kaartje hoef te schrijven).

Ik heb meerdere foto’s van dit project gemaakt.
Ben benieuwd naar jullie reacties.

15 gedachten over “>Voor mijn vader!”

  1. >Beautiful card Kimmie, love how you did tone on tone green. Great details too with the beautiful embellies.Thanks so much for joining us on Paperplay this week and especially as it was the first time I set the challenge – a big thank you from me. ā™„

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.