Uncategorized

>House Of Sketches Design Team Call

>Hallo allemaal;

Gisterenavond had ik echt zin om weer n kaartje te maken en ben op zoek gegaan naar diverse challenges.
Ik heb een sketch gevonden bij House of Sketches en daar zijn ze op zoek naar Design Team Members dus ik dacht dat is wel een uitdaging en het proberen waard.
Deze heb ik weten te combineren met de volgende andere challenges:

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van fushia-roze cardstock, wit cardstock en 2 verschillende vellen scrappapier van DCWV Classique serie.
Heb links op de kaart een embossingmal gebruikt van Joy nr 6001/0015.
Hierop heb ik roze strass-steentjes geplakt en aan de zijkant  nog afgewerkt  met een stukje organzalint van 3mm breed. Bij dit kaartje heb ik ervoor gekozen om eens met 3D te werken en heb een 3D plaatje gebruikt van Pigo. Dit heb ik op een stukje wit cardstock geplakt en eromheen een lijstje gemaakt van een fushia-roze papier filigraan strook.

14 gedachten over “>House Of Sketches Design Team Call”

  1. >Hey Kimmie,dankjewel voor je berichtje in mijn box.Wat lief dat je me wil volgen…Jouw kaartjes zien er ook goed uit hoor…en ddus blijf ik je ook volgen…een reden om meer werk te maken van je hobby! ;0)Liefs,Celia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.