Uncategorized

>2 Kerstkaartjes

>Hallo allemaal;

Er is afgelopen week veel gebeurd waardoor ik niet zo lekker in mijn vel zat en niet aan knutselen toekwam ondanks dat ik al een aantal dagen me voornam om iets te maken.
Omdat ik te weinig kerstkaarten voor mezelf heb om te versturen is het me vanavond gelukt om 2 kerstkaartjes te maken.
Ik was eerst tegen 17:00 bij Pipoos geweest want had daar een paar weken geleden The Christmas Stack (1/2 with glitter) van DCWV in mijn handen gehad en wilde hem nu toch echt hebben want ik vind hem echt super!
Hier heb ik dus ook meteen gebruik van kunnen maken.

De challenges waaraan ik wil meedoen:

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van rood glans cardstock; scrrapapier van The Christmas Stack die ik hierboven benoemde, beige kanten lint van bij Intratuin,deze zit verwerkt achter de rechte rode streep met bolletjes en links-onder een bloemetje wat mijn moeder heeft gehaakt en hierop een snowflake van Martha Steward en rode splitplen van bij Kruidvat. Heb verder een magnolia stempelafdrukje gebruikt. Deze ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden, zachte pastelkrijt voor de achtergrond en glitter-effecten aangebracht met Stickles.    

 

     

Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van grijs-blauw cardstock; en hierbij scrappapier van de bovengenoemde Christmas Stack en dit gecombineerd met Me&My Big Ideas Speciality Cardstock. Linksboven een doodle en een bloemetje met snowflake en zilveren brad. Heb hierbij een afdrukje gebruikt van Kai in the snow van Mo’s Digital Pencil. Dit ook weer ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden. En de achtergrond een beetje ingekleurd met zachte pastelkrijt. Verder nog wat sneeuw aangebracht en paar delen ge-accentueerd met witte stickles.  

       

18 gedachten over “>2 Kerstkaartjes”

  1. >Ontzettend leuke kaartjes en ik vind het dan ook erg vervelend te moeten zeggen dat er op geen van beide kaartjes een The Greeting Farm stempel zit en het daardoor helaas niet mogelijk is om kans te maken op onze prijs omdat dit een van de voorwaarden is…Natuurlijk hopen we je een volgende keer terug te zien met je mooie kaartjes alleen dan wel met een TGF stempel ;)Love from AFA?!Renata

  2. >Twee hele leuke kaartjes! Je hebt een erg schattige afbeelding van Mo mannin gebruikt, echt zo perfect voor een kerstkaartje! Bedankt voor het meedoen aan DU2DS! Ik wens je alvast een prettige kerst toe.Liefs,Larissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.