Uncategorized

>3 Kerstkaartjes in het paars

>Hallo allemaal;

Afgelopen zaterdag ben ik bij mijn  ouders geweest en heb weer gezellig samen met mijn moeder kerstkaartjes gemaakt.
Ik had 3 verschillende sketches uitgezocht en daarnaast wil ik met deze kaarten nog graag meedoen aan 3 andere challenges.

Waar ik hiermee allemaal aan mee wil doen:

Bij kaart 1 heb ik gebruik gemaakt van een glitterpapierblok van de action. Het  onderste lint (met zilver) komt van bij de Big Bazaar in de Makado in Beek.Het paarse lintje wat ik hier ook nog op heb gebruikt komt van de Action. Verder bij deze kaart ook nog gebruik gemaakt van mijn ijssterren ponsen, parels (van Joy-crafts)  en het 3D plaatje is van Marjolein Zweed.
Bij kaart 2 heb ik gebruik gemaakt van een glitterpapierblok van bij de action en dit gecombineerd met scrappapier van My Minds Eye. Het bloemetje heb ik geponst met de Floral Punches van Nellie Snellen en de takjes pons is van Martha Steward. Om het bloemtje netjes af te werken heb ik er een wit strass-steentje op geplakt.

Bij kaart 3 heb ik gebruik gemaakt van scrappapier van My Minds Eye. Verder heb ik nog gebruik gemaakt van een randembossing pons en van verschillende bloemenponsen. Ook weer de Floral Punch erbij gebruikt voor het grootste bloemtje.Hier heb ik de bloemetjes ook afgewerkt met een wit strass-steentje. En een zilverkleurige sticker met tekst op de kaart geplakt.

7 gedachten over “>3 Kerstkaartjes in het paars”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.