Uncategorized

>Kerstkaartje

>Hallo allemaal.

Gisteren had ik gezellig een dagje met mijn moeder afgesproken om samen kerstkaartjes te maken.
Ik had wat sketches uitgezocht wat ik leuk vond en die hebben we goed kunnen benutten.
Ik post ze nu alleen even niet op volgorde aangezien ik even bezig ben geweest met een programmaatje om een watermerk te ontwerpen voor in mijn kaarten te plaatsen.
Dit is uiteindelijk dan ook gelukt.
Maar kan ze helaas niet allemaal tegenlijk en ik wil morgen toch eens proberen om in het licht foto’s van de andere kaartjes te maken daar ik mijn foto’s vaak in het donker maak maar dan de kleuren heel anders uitvallen.

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van Challenge# 16- Sem’s Sketch .

Verder heb ik hierbij gebruik gemaakt van een glitterpapierblok van de Action voor het achtergrondpapier; een nestabilitievorm, een rand-embossingpons; 3 mm fushia organzalint, een brad en pailetten. Het 3D plaatje wat ik hierbij heb gebruikt is van Marjolein Zweed. Van dezelfde maakster als de pinguings die je hier regelmatig terug hebt kunnen vinden.

8 gedachten over “>Kerstkaartje”

  1. >Two very beautiful cards Kim. It is lovely to see how the same image looks so different when changing a sketch.Thank you so much for joining us at Lili of the Valley.Hugs,Nicola -x-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.