Uncategorized

>Zomers kaartje met plaatje van The Greeting Farm.

>allo allemaal;

Gisteren had ik een leuke sketch gezocht op Cutie Stampers voor challenge 29 en deze wil kan ik leuk combineren met Anyone For Anya  challenge  Getting Round To It.
Omdat ik het patroon van de easelcard zo ontzettend leuk vind heb ik besloten om er een easelcard van te maken.
Ik heb gekozen voor vrolijke kleuren,want omdat we nu onze opdrachten van de kerstkaarten hebben afgerond kan ik weer wat dingen voor mezelf maken.
Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van scrappapier van “by SCRAPPY CAT”.Dit is dubbelzijdig, dus het halve rondje heb ik van de andere zijde gebruikt. Verder hierbij de teksten gemaakt in Microsoft Office Word 2007. Heb een rand-embossingpons voor het groene stukje gebruikt en heb sinds afgelopen zaterdag de Flower Punches van Nellie Snellen in mijn bezit dus deze gelijk uitgeprobeerd en dit is dus het resultaat.Heb ze vastgezet met paarse brads in de vorm van bloemetjes.
Persoonlijk vind ik het embossen van deze pons niet zo goed opvallen,maar ben benieuwd naar jullie mening hierover?

Heb hierbij een stempelafrukje gebruikt van the Greeting Farm, deze heb ik ingekleurd met Coloursoft Derwent Kleurpotloden en ben er als laatst over heen gegaan met de Coloursoft Burnischer wat een soort vernislaagje over de gekleurde delen legt.
Als laatste ben ik alle stempellijntjes nagegaan met een zwarte fijnlijner omdat ik dan het plaatje wat meer naar boven haal.

12 gedachten over “>Zomers kaartje met plaatje van The Greeting Farm.”

  1. >Heeej Meid!!Wat een super leuke kaart heb je gemaakt zeg!En nog bedankt voor je berichtje in mn cbox!Dus jij heb het begin van carnaval gevierd? Tenminste dat is toch de 11e van de 11e? hahahaLiefs mariska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.