Uncategorized

>Sketch and Stach Challenge

>Hallo allemaal;

Sorry dat ik zo lang afwezig was maar had even de zorgen om andere dingen;waardoor ik niet de tijd of gedachte bij het kaarten maken had.
Ik en mijn moeder hebben in mei of juni dit jaar een grote bestelling gekregen om kerstkaarten te maken en omdat mijn moeder nu even niet in staat is om dit te doen heb ik ze toch maar weer opgepakt.
Ik moet nu dus meerdere kaarten maken met de pinguing die ik al eerder eens bij een kaart heb gebruikt, maar dan probeer ik ze ieder met een andere sketch te maken,want dan heb ik 2 dingen in 1 klap.

Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van een sketch van Sketch and Stash Challenge Blog en de  pinguing van Marjolein Zweed.

Verder heb ik hier gebruik gemaakt van achtergrondpapier van de Action en van de DCWV ministack.
Om de kaart te versieren heb ik gebruik gemaakt van geponste bloemetjes, 1 stoffen bloemetje en heb de bloemetjes vast gemaakt met eyelets deze keer.

4 gedachten over “>Sketch and Stach Challenge”

  1. >hoi kim wat een leuke kaart is dit geworden zeg;) leuke kleurencombinatie ook heel veel succes met de rest van je kerstkaarten ik moet ook opschieten heb nog bijna niks af:$ liefs chantal

  2. >Hi Kimmie, gorgeous card, the image and colours are lovely.Thanks for entering my candy, by draw I mean the winner's name/number will be picked, everyone will have an equal chance to win, I am going to use random.orghugs Mandy xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.